Bitumen dakbedekking geplaatst

9/2/2021 door Dakbeheerzuid.nl
  • OPDRACHT

    Het plaatsen van bitumen dakbedekking bij diverse klanten in Den Bosch

  • LOCATIE(S)
    Kerkdriel, Oss, Vlijmen, Vught, Waalwijk, Geffen

BITUMEN DAKBEDEKKING

Bitumen dakbedekking kan , mits goed onderhouden , tot wel vijftien jaar zonder problemen meegaan. Daarna is de toplaag van de dakbedekking toe aan vervanging. Door weersinvloeden slijt de toplaag van de bitumen dakbedekking. Wanneer de toplaag te dun wordt, ontstaan gaten en scheurvorming in de bitumen dakbedekking, met lekkages tot gevolg.

Het renoveren van bitumen daken met een lage dakgraad of compleet platte daken, behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Daarnaast vernieuwen of herstellen onze medewerkers graag de dakbedekking van uw dakkapellen, overkappingen, aanbouwen, bungalowwoningen, loodsen.

Wij van Dakbeheer Zuid komen dan ook graag langs om de klus te bezichtigen en u van daar uit een vrijblijvende offerte toe te sturen. Dit is geheel vrijblijvend. Zonder enige kosten of verplichtingen.

Hoe hebben wij hier de bitumen dakbedekking geplaatst?

Wanneer het dak schoon is start de dakdekker met het uitrollen van het dakleer totdat uw volledige dak bedekt is met bitumen. Al het overtollige materiaal wordt vervolgens vakkundig weggesneden. Is de bitumen dakbedekking precies op maat? Dan worden de rollen weer opgerold.

Vervolgens is het tijd om de brander erbij te pakken. Branden is dé manier om bitumen dakbedekking stevig en waterdicht aan het dak te bevestigen. De onderkant van het dakleer wordt tijdens het opnieuw uitrollen verhit met de brander waardoor het bitumen met de onderlaag samensmelt. Dit is een nauwkeurig klusje want brand is wel het laatste waar u op zit te wachten. Tot slot gaat de dakdekker met een aandrukroller over de bitumen dakbedekking heen om het geheel, vooral de naden, goed op elkaar aan te laten sluiten. Daarna kan uw dakbedekking er de komende jaren weer tegenaan.


Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw dak. Dakbeheer Zuid komt bij u langs om de klus te bekijken en bespreken.
U kunt ons bereiken via 073-2032162 of laat uw gegevens achter via onze contactpagina.