Zinken dakgoten

9/2/2021 door Dakbeheerzuid.nl
  • OPDRACHT

    Het vervangen van oude dakgoten door zinken dakgoten

  • LOCATIE(S)
    Den Bosch

ZINKEN DAKGOOT VERVANGEN

Het vervangen van uw zinken dakgoten of een reparatie is ook voor u betaalbaar. Minstens net zo belangrijk: onze dakgoten zijn duurzaam!

U betaalt dus één keer de aanschaf en montage van de nieuwe dakgoten, maar bent daarna voor zeer lange tijd klaar! De kosten van zinken dakgoten vervangen vallen reuze mee.

Om te achterhalen hoeveel u kwijt zou zijn voor het repareren van uw dakgoot en/of regenpijpen vult u vrijblijvend onze offerte in. Deze vindt u rechts bovenaan op deze pagina. Het invullen van dit offerteformulier duurt slechts één minuutje. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de kosten voor de vervanging door te spreken.

Wat u niet mee wilt maken is waterschade in uw huis. Om dit te voorkomen is een goed afwateringssysteem en het regelmatig reinigen van uw dakgoot een goed begin. Maar voldoen uw dakgoot en regenpijpen nog wel? Laat het controleren door de ervaren specialisten van van ons dakdekkersbedrijf.

REPAREREN ZINKEN DAKGOTEN

Het kan ook voorkomen dat de goten niet allemaal vervangen hoeven te worden en dat een plaatselijke reparatie al meer dan voldoende is.

Bij het repareren van de zinken dakgoot kan de rest van de goten blijven zitten en zal alleen het gedeelte wat lek is vervangen worden door een nieuw deel. Op deze manier bespaart u op de kosten en zult u veel voordeliger uit wezen dat alle goten te laten vervangen.

De meest populaire en veelgebruikte goten zijn die van zink. Zinken dakgoten zijn stevig, goed bestand tegen verschillende weersinvloeden en ook kostentechnisch erg interessant. Daarom vormen zij een uitstekende keuze wanneer u kiest voor een lange levensduur. Zinken goten worden aan elkaar bevestigd door middel van een gesoldeerde verbinding. Het solderen van de goten kunt u het beste laten uitvoeren door een professionele dakdekker die hier veel ervaring in heeft.

Wij kunnen U adviseren wat de beste mogelijkheden zijn voor uw dakgoot. Reparatie of indien nodig, vervangen van zinkwerk is mogelijk, ter plaatse kunnen we de situatie voor U inschatten en u adviseren over de beste oplossing.