Dakonderhoud

Altijd op de hoogte van de status van uw dak

Dakonderhoud Den Bosch

Een oude schoorsteen heeft vaak voegen die aan het verzanden zijn (voegen worden poreus) hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. Het is daarom ook levensgevaarlijk om een gaskachel of haard aan te sluiten op een bestaand rookkanaal dat lange tijd niet is gebruikt of gecontroleerd. Door de verzanding van de voegen kan terugslag van de rook optreden met een groot risico op koolmonoxidevergiftiging.Regelmatig het dak onderhouden is vreselijk belangrijk. Door onze weersinvloeden en slijtage is het dak onderhevig aan verschillende krachtmetingen. Door een onderhoudscontract met ons af te sluiten voorkomt u lekkages en andere schade aan het dak. Niet alle lekkages zijn zichtbaar maar alleen het bovenste deel wordt nat. Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft een dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingssysteem, de toegepaste materialen, ligging (nabijheid van bomen) en afschot, zal het dakvlak vervuilen. Wanneer het dakvlak niet tijdig wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld beschadigingen kan dit leiden tot ernstige (gevolg)schade. Het niet, of tijdig plegen van onderhoud doet afbreuk aan de duurzaamheid van het dakbedekkingssysteem. Onder het dak zijn de krachten ook actief zoals de wind en ook hier kijken we goed naar de isolatieplekken en de afdichting. Een onderhoudscontact voorkomt dat u later op hoge kosten wordt gejaagd. Laat dus regelmatig het dak onderhouden.

Dakonderhoudscontract

Met een dakonderhoudscontract blijft u op de hoogte van de conditie van uw dak en nemen wij u de totale zorg uit handen. U maakt kostenloos gebruik van onze 24-uursservice en een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van uw dak. Kleine gebreken worden direct verholpen waardoor waterschade en hoge reparatiekosten worden voorkomen.

Bovenstaande geldt in principe voor alle soorten daken zoals pannendaken, bitumineuze daken (platte daken) maar ook het onderhoud van monumentale daken.

Basis contract

  • Jaarlijkse reiniging van het dak: verwijderen van bladeren en vuil
  • Schoonmaken van afvoeren en dakgoten.
  • Controle op gebreken.
  • Hierbij word gekeken naar uw:
  • loodaansluitingen
  • kapotte dakpannen
  • de staat van uw dakbedekking

De kosten hiervoor bedragen 65,00 per jaar inclusief btw.

Basis extra Contract

Basispakket, aangevuld met een duidelijke, uitgebreide rapportage inclusief foto’s over de conditie van het dak. Waarbij indien gewenst een prijsopgave word toegezonden voor eventuele reparatie door Dakbeheer Zuid.

De kosten hiervoor bedragen 72,50 per jaar inclusief btw.

Een dakonderhoudscontract van Dakbeheer Zuid zorgt ervoor dat u de komende jaren verzekerd bent van een waterdicht dak.

Het abonnement is daarnaast ook erg gemakkelijk. U hoeft niet meer te bedenken wanneer de dakdekker voor het laatst bij u is geweest. Wij nemen elk jaar contact met u op voor een afspraak. Vergeten is er niet bij. Met een dakonderhoudscontract van Dakbeheer Zuid staat u nooit meer voor onprettige verrassingen zoals onverwachte hoge uitgaven en daklekkage.

Tevens bent u elk jaar op de hoogte van de staat van uw dak.

Direct vrijblijvend contact?

Contactgegevens / formulier