Dakpannen vervangen

Wilt u uw dakpannen laten vervangen?

Dakpannen vervangen

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Dan kunnen wij snel en tegen een scherp tarief uw oude dakpannen verwijderen en een nieuw pannendak aanbrengen. Vaak hoeft dit niet langer te duren dan slechts twee werkdagen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen laten vervangen

De meeste daken zijn tegenwoordig prima geïsoleerd, waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen en een dampdoorlatende folie aan te brengen.

In veel gevallen kunt u volstaan met het aanbrengen van een nieuwe dampdoorlatende folie op het bestaande dakbeschot waarop dan de nieuwe panlatten en dakpannen kunnen worden aangebracht. Zonder onnodige kosten kunt u dan weer tientallen jaren met een gerust hart storm en regen trotseren.

In de meeste gevallen bij een pannendak is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen en kunnen wij de beschadigde dakpannen vervangen door nieuwe of gebruikte dakpannen. Zorg ervoor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan veel schade veroorzaken.

Het is wel van belang dat hierbij voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten, vooral als deze nog in cement liggen bestaat een grote kans op scheuren en/of lekkage.

De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren, zodat uw dak snel weer gerepareerd is en u nog vele jaren plezier kunt hebben van een betrouwbaar pannendak.

Dakbeheer Zuid verleent 10 Jaar Garantie op de werkzaamheden.

Direct vrijblijvend contact?

Contactgegevens / formulier