EPDM dakbedekking

Alles over EPDM dakbedekking voor op uw dak

EPDM dakbdekking

EPDM is de afkorting van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Je kunt EPDM dakbedekking het beste zien als rubber, maar dan dun, ijzersterk en ook nog waterdicht! Perfect voor dakbedekking dus!

Gebruik EPDM

EPDM wordt al meer dan 50 jaar gebruikt bij het bedekken van daken. De voordelen van EPDM raken steeds bekender bij de dakenleggers, vandaar de grote groei in de vraag naar EPDM daken.

EPDM dakbedekking

Voordelen EPDM dakbedekking

EPDM is flexibel/elastischt. Bij het leggen van de dakbedekking is dit erg handig. Alle hoeken kunnen zo opgevuld worden en randen mooi worden afgewerkt. EPDM kan zeer goed tegen ozon- en UV-stralen. Erg handig voor een dak! De levensduur van EPDM lijdt hier niet onder, het gaat meer dan 50 jaar mee! Doordat EPDM een lange levensduur heeft is het op termijn goedkoper dan u in gedachte had!

  • Verwachte levens/gebruiksduur van meer dan 50 jaar
  • UV-OZON bestendig vanuit de basis
  • Licht (gewicht) materiaal

Wanneer een gedeelte van het dak nog goed is dan hoef je dit natuurlijk te laten vervangen. Alleen de gedeelten die aan vervanging toe zijn moeten worden aangepakt. Dakbeheer Zuid opereert vanuit Den Bosch en heeft als werkgebied heel Brabant.

Direct een vrijblijvende offerte?

vrijblijvende offerte