Dakdekker in Vlijmen nodig?

Dakdekker Vlijmen - Dakbeheer Zuid

  • Het best beoordeelde dakdekkersbedrijf van Brabant
  • Heeft uitsluitend professionele dakdekkers met jarenlange ervaring
  • Verhelpen lekkage aan daken in Vlijmen wanneer u wilt, ook in het weekend
  • Vele diensten, zoals het plaatsen van lichtkoepels, dakgoten, dakpannen en loodslabs

Kies voor Dakbeheer Zuid dakdekkers en laat uw dak over aan echte specialisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button om inzicht te krijgen in de kosten van een nieuw dak of bel direct naar telefoonnummer 073 203 216 2 om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Vrijblijvende offerte

Waar komt Dakbeheerzuid in uw buurt nog meer daken aanleggen?

Tarieven van ons dakdekkersbedrijf

Afhankelijk van het aantal m2 van uw dak bent u voor slechts € xx per m2 verzekerd van een nieuw bitumen dak. Maak eerst een vrijblijvende afspraak voor offerte op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor het vervangen van dakpannen vraag dan een vrijblijvende afspraak aan.

Schakel ons in voor de volgende dakdekkersdiensten:

We zijn een dakdekkersbedrijf dat diensten aanbiedt voor een complete aanleg of reparatie. We kunnen iedere klant, particulier of zakelijk van begin tot eind helpen. Hieronder leest u meer over ons dienstenpakket.

Particuliere en zakelijke dakdekkersdiensten

Voor particuliere en zakelijke klanten voeren wij vrijwel dezelfde werkzaamheden uit:

Dakbedekking in Vlijmen: bitumen / EPDM / PVC

Bitumen is een flexibele kunststof die onze specialisten op platte of hellende daken aan kunnen brengen. EPDM kunt u het beste zien als een rubberachtige dakbedekking. PVC daken leggen wij ook aan in Vlijmen. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te kijken welk type dak het beste bij uw situatie past?

Dakgoten plaatsen, vervangen of schoonmaken

In Vlijmen zijn wij regelmatig te vinden om daar dakgoten te vervangen of schoon te maken. Heeft u een kapotte dakgoot of een dakgoot die toe is aan een schoonmaakbeurt? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak!

Schoorsteenrenovatie

Er zijn in Vlijmen redelijk veel oude huizen, de voegen van deze (ook oude) schoorstenen kunnen aan het verzanden zijn wat weer een lekkage tot gevolg heeft. Om nog maar te zwijgen over het gevaar het aansluiten van kachels of openhaarden. Wilt u uw schoorsteen laten controleren? Vraag een vrijblijvende inspectie aan van uw schoonsteen!

Spoed lekkage in Vlijmen?

Geen nood, 's avonds of in het weekend zijn wij ook bereikbaar via: contact op om uw wensen door te spreken of vul het contactformulier in.

De prijs van de werkzaamheden in Vlijmen is vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen of problemen. Gaat het om een lekkage in het weekend in Vlijmen of een nieuw bitumen dak leggen met isolatie op een aanbouw? Neem vrijblijvend contact op met Dakbeheer Zuid voor een prijsopgave!

De prijs van een sedum of groendak in Vlijmen is vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid en soort beplanting en de werkzaamheden die vooraf moeten gebeuren. Zoals controle van constructie. Neem vrijblijvend contact op met Dakbeheer Zuid voor een prijsopgave!

Bij lekkages aan uw dak of schoorsteen in Vlijmen kunnen wij erg snel aanwezig zijn. Neem direct contact op via: Neem vrijblijvend contact op met Dakbeheer Zuid voor een prijsopgave!

Direct vrijblijvend contact?

Contactgegevens / formulier