Vogelwering

9/2/2021 door Dakbeheerzuid.nl
  • OPDRACHT

    Het plaatsen van vogelwering

  • LOCATIE(S)
    Den Bosch

VOGELWERING

Op veel plaatsen in ons land kan men overlast hebben van duiven en of meeuwen. Deze vogels kunnen voor overlast zorgen door hun uitwerpselen, ziektekiemen en het aantrekken van ongedierte. Soms maakt dit een periodieke dakreiniging noodzakelijk.

Waarom we vogelwering plaatsen

Ook de herrie kan heel erg hinderlijk zijn. Door het bouwen van nesten kunnen er verstoppingen ontstaan in de waterafvoer van het dak. Ook in de schoorsteen en ventilatiekanalen kunnen er problemen ontstaan. Wij plaatsen vogelvriendelijke vogelwering waardoor de vogels een ander locatie gaan zoeken om te nestelen.

Wanneer u vogelwering laat plaatsen zult u geen last meer hebben van deze overlast. Na het reinigen van de vervuiling plaatsen wij de vogelwering op de gewenste locatie om nieuwe vervuiling veroorzaakt door de vogels tegen te gaan.

Er zijn meerdere soorten vogelwering die u kunt plaatsen op uw woning of bedrijfspand:

  • Zo is er een vogelmuisschroot , deze voorkomt dat vogels en andere dieren onder de dakpannen kunnen komen.
  • Vogelpinnen. Deze zorgt ervoor dat de vogels niet op de dakrand , dakgoot of vensters kunnen gaan zitten en hun uitwerpselen tegen de gevel aankomen. Ook word deze veelal op de nok van het dak gemonteerd om uitwerpselen op de dakpannen te voorkomen.