Dakreparatie

Lekkage in uw huis of bedrijfspand?

Dakreparatie

Dakreparaties kunt u overlaten aan Dakbeheer Zuid! Of u nu een pannendak heeft of een plat dak (bitumen, EPDM of PVC) voor een dakreparatie bent u aan het juiste adres!

Dakreparatie pannendaken

Dakbeheer Zuid, uw specialist voor pannen dakken. Vakkundig gelegd met garantie. Dakreparatie is ons vak! Bij oudere daken komt het regelmatig voor dat er bij pannendaken enkele dakpannen kapot zijn, de panlatten niet goed meer zijn of de nokvorsten gescheurd zijn of los liggen. Met name wanneer de nokvorsten nog in cement liggen, zullen hier op den duur problemen mee ontstaan doordat de specie korrelig wordt en gaat scheuren. Onze dakreparatie zorgt ervoor dat deze problemen snel van uw dak zijn!

Dakbeheer Zuid kunt u beste in het voortraject al inschakelen. Veel woningcorporaties en particulieren hebben zo hoge kosten en verslechtering van hun woningen vermijden. Dakbeheer Zuid, uw partner in dakreparatie Den Bosch.

Dakproblemen kunnen veroorzaakt worden door mos- en algengroei, aantasting van de toplaag, vuilafzetting op de pan, verwering van de pan en beschadigingen aan de pan.

Bij het uitstellen van onderhoudswerkzaamheden zal uw dak uiteindelijk verslechteren. Door de aantasting van de beschermlaag worden de pannen poreus en worden ze gevoeliger voor weersinvloeden. Het verouderingsproces van de dakpan wordt daarmee versneld. Het spreek voor zich dat hier allerlei gebreken uit ontstaan. U kunt hierbij denken aan lekkages, overmatige algengroei en vuilaanslag, losse pannen op het dak, verstopte dakgoten door panschilfers.

Neem voor uw specifieke dakproblemen vrijblijvend contact op met Dakbeheer Zuid. We analyseren het probleem en geven daarop vakkundig advies. Indien nodig wordt op basis van een taxatierapport een meerjarenplan overlegd. Een structurele aanpak van het beheer van dak en daken levert een belangrijke bijdrage aan het behoud van woningen, woongenot en uiterlijk. Dit geldt eventueel voor hele wijken.

Bij Dakbeheer Zuid is uw dak in goede handen en is jarenlang zorgeloos gebruik het resultaat. Dure ingrepen als dakvernieuwing kunnen dan namelijk achterwege blijven.

Reparatie van bitumen daken (platte daken).

Bij bitumen (dakleer) daken is er kans op craquelé. Craquelé, of lichte scheurvorming, ontstaat door verwering van het bitumen onder invloed van UV-straling en vocht. UV-straling met temperatuurbelasting veroorzaakt een ontbinding van het bitumineuze materiaal, waardoor de plastische (vormbare) stoffen uittreden. Daardoor ontstaan haarscheuren en een verharding van de bovenlaag. Hierdoor kan het bitumen de bewegingen van de ondergrond niet meer volgen en barst vervolgens.

Door toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van dakisolatie kunt u met een minimale investering door het isoleren van uw dak flink besparen op uw stookkosten.

Diverse subsidiemogelijkheden maken het extra aantrekkelijk om uw dak nu te isoleren.

Direct vrijblijvend contact?

Contactgegevens / formulier