Dakbedekking - Bitumen EPDM PVC

Welke soorten dakbedekking zijn er?

Dakbedekking

Vroeg of laat krijgt u er mee te maken. De dakbedekking vervangen. Met een nieuwbouwhuis hoef je je hier nog niet zo druk om te maken. Wanneer je al een wat oudere woning hebt, is de dakbedekking vervangen vaak geen overbodige luxe.

Voor het (op)nieuw bedekken van een dak kan Dakbeheer Zuid drie verschillende soorten materiaal gebruiken:

Dakbedekking laat u leggen door Dakbeheer Zuid!

Bitumen

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Dit is robuust materiaal om platte daken zoals aanbouwen, veranda’s, dakkapellen of schuren mee te bedekken. De legprijs wordt mede bepaald door kwaliteit van de oude dakbedekking. Indien nodig dient het hele dak geheel vernieuwd te worden. Wanneer de oude dakbedekking nog van goede kwaliteit dan kan dit gewoon gebruikt worden.

EPDM

EPDM is een afkorting voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. EPDM dakbedekking is als een rubber maar dan exteem sterk én waterdicht. Perfect voor dakbedekking dus!

PVC

PVC staat voor Poly Vinyl Chloride en is dakbedekking gemaakt van kunststof. Dit soort dakbedekking wordt op dezelfde manier aangebracht als een dakbedekking van bitumen. Hier en daar worden de rollen op maat gesneden om het passend te maken.

Wanneer een gedeelte van het dak nog goed is dan hoef je dit natuurlijk te laten vervangen. Alleen de gedeelten die aan vervanging toe zijn moeten worden aangepakt. Dakbeheer Zuid opereert vanuit Den Bosch en heeft als werkgebied heel Brabant.

Direct vrijblijvend contact?

Contactgegevens / formulier